Kekejaman Israel yang dilaknat Allah...


Misi keamananusian konvoi LL4G, sebuah misi kemanusian yang membawa muatan bantuan sebanyak 5000 tan ke semenanjung Gaza telah diserang Israel yang kejam. Walaupun apa alasan pengganas Yahudi Zionis ini, serangan itu tidak patut dilakukan kerana semua aktivis yang terlibat tidak membawa senjata api. Mereka pergi secara aman malah mereka mengibarkan bendera putih adi atas setiap kapal menandakan mereka masuk secara aman tanpa senjata.

Aku mula-mula dapat berita ini memang sangat geram, kenapalah si laknat itu mampu buat apa sahaja yang mereka suka ke atas orang Palestin dan aktivis kemanusiaan? Mereka ingat mereka siapa? Apa guna ada PBB? Sepatutnya zaman sekarang ini tiada lagi kekejaman berbentuk peperangan. Kalau ada pun memang patut kita semua berperang dengan Yahudi laknat ini.

Kalau nak tahu berita lanjut boleh lawati malaysiakini.com:

Bersama-sama lah kita berdoa supaya Yahudi laknat ini menerima balasan yang paling teruk. Doakan keselamatan saudara kita rakyat Malaysia dan mereka yang berhati perut supaya mereka semua selamat.

Kemungkinan besar kapal yang diserang ini akan dibawa ke pelabuhan dekat penjara Israel. Semua anak kapal akan dipenjarakan.

Dengar kata esok ada demonstrasi menentang kekejaman Zionis ini. Jom pakat pergi.

Comments

Popular posts from this blog

Sultan Kelantan bakal berkahwin

BEN ASHAARI Gegar lagi!

Kena pancung kepala

Pelombong emas di Chile

Tunku Minta Melayu Hapuskan UMNO