Tak suka kot

Aku sebenarnya tak pasti la korang macam mana kan. Sekarang ni macam ada satu gadget kat blog yang kalau kita masuk blog dia maka akan keluar pop up suruh like page dia. kalau tak kena tunggu beberapa saat.

Bagi pendapat aku benda ni sedikit mengganggu sebab nak kena tunggu dan melambatkan loading blog dia lagi. Ada pernah sekali tu terus hang browser aku. Kalau buka banyak page sebab blog dia menarik lagi la mengganggu.

Sebab tu kadang-kadang kalau blog ada benda ni dan melambatkan loading aku terus tutup jer walaupun dalam hati ni nak baca jer tulisan dia. Tapi nak buat macam mana kan sebab banyak blog lagi kita nak lawat.

Comments

ct N honey said…
saya pun kurang suka,tapi terpulanglah pada kita sendiri nak tunggu loading ataupun x.
Wadi AR said…
kalau sy encik, terus mls nak bace. haha. pastu taknak datang lagi
Alan Rizque said…
CT N Honey..yup kalau tak hang mungkin saya tunggu juga..

Wadi AR..Oo..mujur saya tak wat jugak camtu..
nur as said…
Sama! Tak suka. Terus pangkah je klau takde ape yg penting

Popular posts from this blog

Sultan Kelantan bakal berkahwin

Dibaham harimau dan singa

Sultan Kelantan yang baru...

Kena pancung kepala

Fatwa Ulama Dunia Tentang Peperangan Syria