Strategi Penyebaran Syiah Di Malaysia

Maklumat yang mengejutkan ini saya dapat daripada Facebook Uztaz Zahazan Mohamed. Alhamdulillah, banyak sudah usaha dilakukan oleh ilmuan islam di Malaysia seperti para ustaz tersohor, TV Al-Hijrah dan ustaz-ustaz yang mengajar di masjid untuk menyebarkan betapa bahaya dan sesat fahaman Syiah ini.

Ini adalah penjelasan tentang target syiah dalam masa 20 tahun di Malaysia.

1. Masuk ke dalam pertubuhan harakat Islamiyyah, tanzim haraki seperti Pas, Abim, Jim, Hizbut Tahrir dengan cara taqiyyah, pura pura dan niat menguasai pucuk pimpinan atau menghancurkan dari dalam.

2. Mereka masuk kedalam parti politik Ummat Islam seperti Pas, UMNO , PKR dan lain lain untuk menjadi pemimpin dan sekaligus mencetuskan, merekrut pengikut mereka dijadikan syiah.

3. Mereka menggunakan tarekat seperti tarekat ahlu bait, menyamar atas nama kelaurga Rasulullah saw sebelah Saidina Ali untuk rekrut syiah.

4. Mereka masuk dalam pertubuhan berbaiah seperti Pekida, Al Ehsan, Batas , Simpang 3, Majlis Sabilillah dan seangkatan untuk tujuan yang sama, sama ada merekrut ahli atau mengahncurkan jamaah dari dalam.

5. Mereka akan gunakan kuasa politik, rapatkan diri dengan Perdana Menteri malaysia, menteri-menteri, rapat dengan Menteri Besar Selangor, Kelantan, dan bekas MB kedah bagi tujuan perlindungan politik mereka agar mereka dapat back-up.

6. Mereka Syiah laknatullah menyusup masuk ke dalam PDRM dan ATM untuk merekrut seramai mungkin polis dan askar untuk masuk syiah laknatullah.

7. Mereka mengunakan perniagaan seperti perniagaan air, makanan dan lain untuk dana dan kewangan syiah.

8. Mereka telah memanggil ramai rakyat Iran Syiah untuk masuk belajar dan bekerja di malaysia, dan mereka cuba kahwinkan lelaki Syiah Iran dengan wanita Islam malaysia, mereka masuk dengan cara macam tu melalui belajar dan perkawinan.

9. Mereka masuk dalam pertubuhan pertubuhan amal berbilang bangsa dan kaum untuk merekrut syiah.

10. mereka akan rapat dengan mahasiswi mahasiswa Islam di seluruh IPTA dan IPTS untuk bawak masuk Syiah dengan 9 cara di atas.

Ini adalah Kajian semasa dari Pengerusi Majlis Pekerja-Pekerja Profesional Islam Malaysia PRO-Islam.

Sebarkan kepada seramai mungkin tentang maklumat ini sebelum Malaysia menjadi parah seperti di Syria. Syiah ini rakan kepada musuh Islam seperti Israel. Di hadapan kita mereka pandai berlakon seolah musuh padahal mereka sekutu rapat memerangi Islam.

Agama Syiah dicipta dan direka untuk menghancurkan Agama Islam secara halus.

Comments

Popular posts from this blog

Sultan Kelantan bakal berkahwin

Kena pancung kepala

BEN ASHAARI Gegar lagi!

Pelombong emas di Chile

Tunku Minta Melayu Hapuskan UMNO