BEN ASHAARI Gegar lagi!


Pagi ni masa asyik blog walking dari satu blog ke satu blog maka aku terjumpa artikel yang sebijik macam tajuk ni. Maka selepas aku menyelidik dan membaca beberapa artikel tentang Ben Ashaari ni maka terus terdetik di hati untuk join sama.

Bukan apa hanya untuk mengenali blogger-blogger yang hebat kat luar sana. Semakin hari aku membaca blog orang semakin asyik aku dengan dunia blogging ni.

Kadang-kadang penting untuk blogger yang hebat memberi tunjuk ajar kepada blogger baru macam aku ni dengan buat kontest macam ni.

Kalau ada yang berminat nak join jugak boleh angkat tangan macam saya..eh silap..pengaruh cerita Hantu Kak Limah la ni..boleh klik DI SINI.

Comments

EJA said…
jon follow dan komen saya balik kita gegarkan http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html
Alan Rizque said…
Thanks Eja, dah follow back..
akutetapaku.com said…
gegar...gegar..gegar!!!!!

singgah2 d sini ek http://akutetapaku85.blogspot.com/
Alan Rizque said…
Terima kasih sudi singgah akutetapaku.com..dah balas lawatan dah..
Shaherah said…
hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
Shera dari kumpulan 2 (no.41), datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/
Rusydan Ashaari said…
singgah sini dari blog ben ashaari..
keep update ur blog k !!
salam kenal
Nana said…
salam gegar cni. kump 2 no 4 :)
Alan Rizque said…
Shaherah, Rusydan dan Nana.. dah balas lawatan..thanks sudi jenguk.
Fauzie Jasmani said…
Singgah gegar sini..salam kenal..nak follow boleh?

Latest Entry : RM5000 untuk dimenangi dengan Cheapskate? Wow!
Alan Rizque said…
Terima kasih Fauzie Jasmani kerana sudi follow..Dah follow back..
frhna ! said…
terjah dri segmen bro ben . kump 1 num 51 :) salam kenal . dtg singgah ma blog ^^
anismelon said…
salam..singgah gegar kt sini..dari kump 2 no56..:)..salam perkenalan..follow kamoo..
Atie Serina said…
gegar sini n follow u ^_^
Alan Rizque said…
Dah follow back dan singgah blog frhna,anismelon dan Atie Serina..

Thanks sudi singgah..
nadiemsharmz said…
salam....mai gegaq cni....saya grup 2-no 94....lalallala

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html
Alan Rizque said…
Thanks sudi gegaq nadiemsharmz..
kebabbommmm! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha.. salam singgah. =)

http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html
Mak Dara datang menerjahhh... suka tak.. suka tak.. suka tak... hahahaha =)
Lulu caldina said…
Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee
Arol Mubin said…
Salam perkenalan daripada Arol Mubin. :) Jom jenguk blog Arol nak? [BLOG AROL MUBIN]
fienaz said…
jalan jauh-jauh, akhirnyer berenti kat R&R sini...(^_^)

salam perkenalan dari blog 2...
Alan Rizque said…
HajarRasdi jangan bagi pecah blog ni sudahla..haha..

Suka sangat Mak Dara..

Terima kasih sudi terjah Lulu caldina..

Salam perkenalan juga Arol Mubin..

Salam perkenalan juga dari Alan untuk fienaz..

Dah balas lawatan korang semua..
iemah said…
dtg mengggegarkan sini......bommmmmmm...bommmmmmm...
salam ukhwah
Alan Rizque said…
Adeh..kuat betul kena bom hari ni..haha..Thanks iemah..dah balas lawatan kerja..
fRaMe+LenSeS said…
Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Mai melawat Si Busuk
nananaDya said…
gegar sini dari group 1..........=)
Cik Misi said…
Salam gegar dari segmen Ben Ashaari..
jom jengguk bLog CikMisi sambil tu join la churpchurp & says.my
Ly_Tulip said…
SALAM GEGARAN: Satu Hari 100 Blogs... Menyambong gegaran.. Semalam kumpulan 1 telah berjaya sy tawan.. Rini nak sambong gegaran tok kumpulan 2 plak... Hehe... Kalo free meh la lawat.. :)

*Peace* :)
jum kita gegar round 2 lak nak?

salam kenal :)
Alan Rizque said…
Terima kasih fRaMe+LenSeS dah pergi blog dan siap komen lagi artikel tentang sampah..

Saya dah follw blog nananaDya..

Anak Ulu Cheka pun saya dah balas lawatan..

Cik Misi pun saya dah balas dan komen sekali..

Ly_tulis juga saya dah pergi jenguk dan follow..

Revablogspotlive pun sama..

Terima kasih semua kerana sudi melawat..
ima miszu said…
hey dear, i datang gegar yawwww. bergegarr. XD
feel free to follow youu.
have a nice day.
:)
Alan Rizque said…
Thanks ima miszu..Saya pun dah melawat blog awak..

Popular posts from this blog

Sultan Kelantan bakal berkahwin

Dibaham harimau dan singa

Kena pancung kepala

Ustaz berbahas pengikut bergaduh

Sultan Osman Gazi pengasas Othmaniyyah